hm ... nie wiem jak inni ale mnie akurat przesladuje ciagly brak czasu ... zwlaszcza ze sesja sie zbliza ...
zycze sil i wytrwalosci w rozwiazywaniu owego problemu
ps.
jesli by chodzilo jednak o cos co nie potrzebuje wiele czasu to moze uda sie cos zrobic
_________________ " Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie,
Bo czas uleci choć stary swym wiekiem.
Kwiat dziś co uśmiechem się ukłoni,
Umrze jutro w waszej dłoni. "
Na razie ćwiczę w domu grę na gitarze i śpiew. W kościele trzeba być przygotowanym aby śpiewać dobrze. Zamierzam grać z Ojcem Adamem na 9.00 w niedzielę, oczywiście jeżeli się popiszę, jeżeli jeszcze zbyt słabo muzykuję będę musiała poćwiczyć, bo naprawdę kościół to takie miejsce gdzie należy być już przygotowanym. Od października zaczynam studia, myślę iż wtedy moje palce i struny głosowe będą do diakonii przygotowane (jak Bóg da powołanie ku temu).
_________________ " I odtąd panowała u Nich równość bo Pan przekazał poprzez swoje sługi co ma nastąpić, kiedy będzie wzajemność i nie będzie już nazbyt ciasna ta przestrzeń gdzie mógłby mieszkać".
Młoda [Usunięty]
Poziom: 10
HP: 0/230
0%
MP: 110/110
100%
EXP: 9/22
40%
Wysłany: 2006-03-04, 11:18
I jakie są ostateczne ustalenia? na czym stanęło? o. Adam bedzie grał
_________________ " Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie,
Bo czas uleci choć stary swym wiekiem.